Ekniga.org
Моя коллекция
Электронная библиотека "Ekniga.org" » Гуманитарные науки»Философия » Айраксинен Тимо » Щастя. Відверте і чітке бачення щастя і того, чому у нас його немає

Щастя. Відверте і чітке бачення щастя і того, чому у нас його немає

Добавлено: 25 апрель 2021, 08:10. Просмотров: 401
Таке звичне на перший погляд, мало не буденне поняття, як «щастя», якщо зазирнути глибше, видається не надто й простим. Кожен, хто наважиться з’ясувати його зміст, ризикує опинитися в глухому куті парадоксів. Дороговказом на шляху розв’язання цієї проблеми стане книжка фінського філософа Тимо Айраксинена з майже однойменною назвою. Людина — це машина, змайстрована для пошуку щастя, нічого іншого вона по суті своїй і не вміє. Усі людські дії та рішення можна розцінювати як пошуки щастя. Чи належить насолода до теми щастя, чи стоїть одинцем? Чи щастя — питання етики і добрі й доброчесні люди — щасливі? А суспільство? Чи живемо ми в країні щастя? Відповіді на ці та безліч подібних запитань містяться в цій книжці.

Розрахована на широке коло читачів, адже про щастя мріє ледь не кожна людина. ISBN 978-617-7192-66-3 (Видавництво Анетти Антоненко)
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Добавить отзыв или комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Антиспам:*