Ekniga.org
Моя коллекция
Электронная библиотека "Ekniga.org" » История » Вінцковський Тарас, Джумига Євген, Мисечко Анатолій » Українські мілітарні формування в Одесі в добу Центральної Ради (березень 1917 – квітень 1918 рр.)

Українські мілітарні формування в Одесі в добу Центральної Ради (березень 1917 – квітень 1918 рр.)

Добавлено: 4 июль 2018, 10:35. Просмотров: 422
У книзі «Українські мілітарні формування в Одесі в добу Центральної Ради» на основі масових джерел з’ясовуються актуальні проблеми військової історії України, формування національних частин, їхні організаційні структури. Хронологічно наукові нариси охоплюють період відновлення української держави у 1917 — початку 1918 років. Розрахована на зацікавлених фахівців, краєзнавців, студентів, учнів, усіх читачів, хто цікавиться історією України та Одеси. Рекомендовано до друку рішенням Вченої ради історичного факультету ОНУ ім. І.І.Мечникова. (Протокол № 8 від 21.05.2009р.)

Рецензенти: доктор історичних наук, професор С.В.Кульчицький, доктор історичних наук, професор Ю.В.Котляр, кандидат історичних наук, доцент Ю.І.Сурай.

Висловлюємо щиру подяку за сприяння у виданні старшині та козакам Чорноморського Гайдамацького З’єднання Українського козацтва. Видано за сприяння Управлiння молодіжної та сімейної політики Одеської міської ради.
Скачать или читать онлайн
Українські мілітарні формування в Одесі в добу Центральної Ради (березень 1917 – квітень 1918 рр.)
Жанр:
Год:
Язык:
Русский
  • Скачать книгу
Добавить отзыв или комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Антиспам:*