Ekniga.org

Чорний лабіринт

Добавлено: 31 май 2018, 18:24. Просмотров: 780
Тисячі радянських юнаків і дівчат під час другої світової війни було вивезено до Німеччини на фашистську каторгу. Нелегка їм випала доля. А ще важче склалась вона у тих, кому не пощастило одразу після війни повернутися на Батьківщину.

В постійній боротьбі на грані життя і смерті формуються характери героїв пригодницького роману Василя Сичевського «Чорний лабіринт». Кинуті в американські табори для переміщених, вони ні на мить не залишають думки про повернення на рідну землю. Наклепами, брехнею і безсоромними провокаціями намагається заплутати їх у свої тенета американська розвідка, та і в цьому двобої перемагає глибокий патріотизм радянських людей.

В романі відтворюється життя конаючого гітлерівського рейху, викривається людиноненависницьке єство фашизму, розвінчується облудна мораль рицарів наживи — американських імперіалістів та їх воєнщини.

Роман «Чорний лабіринт» — друга книга молодого письменника. Перша — повість «Чаклунка Синього Виру» вийшла у видавництві «Молодь» в 1962 році.

Василь Сичевський — учасник Великої Вітчизняної війни, вихованець Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, нині працює режисером Української студії хронікально-документальних фільмів.  
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: chorniy-labrint.fb2
Размер файла: 1,78 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: chorniy-labrint.rtf
Размер файла: 1,73 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: chorniy-labrint.txt
Размер файла: 713,91 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Антиспам:*