Ekniga.org

Синдром стерильності

Добавлено: 29 май 2018, 09:07. Просмотров: 407
Наталка Сняданко — львівська письменниця, перекладачка з німецької і польської, журналістка. Перекладала твори Збігнєва Герберта, Неслава Мілоша, Ярослава Івашкевича, Фрідріха Дюренматта, здійснила перший український переклад роману Франца Кафки «Замок». Паралельно з виходом в Україні роману «Синдром стерильності» готуються до друку польський і російський переклади, уривки з роману опубліковані чеською мовою.

«Синдром стерильності» — третя книга авторки, яка у формі псевдодетективу аналізує проблему деградації еліт у сучасному українському суспільстві. Дебютний роман «Колекція пристрастей» був тричі виданий в Україні, перекладений польською, російською і німецькою мовами. Ранок головного редактора щоденної тигиринської газети КРІС-2 Юліана Йосиповича Незабудка починається із середньоважкого похмілля і несподіваної, але від цього ще приємнішої ерекції. Ранок співробітниці цієї ж газети Горислави Галичанко починається з візиту поштарки, яка окрім газети тріумфально вручає їй виклик на допит. У цей момент їй дзвонить Сніжана Терпужко, також журналістка, і повідомляє, що після вчорашньої корпоративної вечірки зник голландський консультант з маркетингу Арнольд Гомосапієнс. У той же час у газетах з'являється інформація про те, що в місті виявлено обезголовлений труп чоловіка середнього віку…

Нас знайомлять із політичним розкладом сил у Тигирині, центральними факторами якого є теорія галицького сепаратизму і радикальна реформа орфографії. Карколомна і майже детективна інтрига несподівано примушує читача замислитися над важливими психологічними, моральними та політичними проблемами сучасного українського суспільства.

Для широкого загалу читачів.
Скачать или читать онлайн
  • Скачать книгу
Скачать: sindrom-sterilnost.fb2
Размер файла: 1,48 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: sindrom-sterilnost.rtf
Размер файла: 1,5 Mb
Чем читать этот формат книги
Скачать: sindrom-sterilnost.txt
Размер файла: 618,21 Kb
Чем читать этот формат книги

Добавить отзыв или комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Антиспам:*