Ekniga.org
Моя коллекция
Электронная библиотека "Ekniga.org" » Религия, эзотерика » Ендшьо Даґ Ейстейн » Секс та релігія. Від балу цноти до благословенної гомосексуальності

Секс та релігія. Від балу цноти до благословенної гомосексуальності

Добавлено: 19 февраль 2019, 14:10. Просмотров: 260
У книжці відомого норвезького науковця і правозахисника Даґа Ейстей­на Ендшьо проаналізовано величезний масив інформації щодо непростих стосунків між сексом і різноманітними релігіями протягом всієї історії людства й у різних світових культурах. Секс та релігія неминуче і нерозривно пов’язані між собою. Релігія забороняє і регулює, засуджує і благословляє, карає і роздає нагороди. Чи є секс священним або стає огидним, цілковито залежить від того, як релігія визначає це. Ваш сексуальний партнер, сімейний стан, колір вашої шкіри і ваша релігія або каста — це все чинники, які можуть привести до порятунку або загибелі. Автор ґрунтовно розглядає низку питань щодо взаємовідносин між сексом і релігією. Серед них: проблема допустимості чи заборони статевих стосунків за межами шлюбу; ставлення різних релігій до дозволу священикам займатися сексом, до гомосексуальних статевих стосунків і сексу між представниками різних рас, до сексуального самозадоволення тощо.

Книжка, що становить захоплююче дослідження звичаїв, ритуалів і правил, стане у пригоді всім, хто цікавиться питаннями культури, релігії, а також статі та сексуальності.

ISBN 978-617-7192-67-0 (Видавництво Анетти Антоненко)

ISBN 978-966-521-693-3 (Ніка-Центр)

© Universitetsforlaget 2009

© Переклад. О.Біла, 2017

© Видавництво Анетти Антоненко, 2017

© Ніка-Центр, 2017
Скачать или читать онлайн
Секс та релігія. Від балу цноти до благословенної гомосексуальності
Год:
Язык:
Русский
  • Скачать книгу
Добавить отзыв или комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Антиспам:*